Tusen ønsker by Cathrine Wilhelmsen

Tusen ønsker

«Ikke plukk de, lille venn, det er ugress», hører hun en annen stemme si. Og dermed forsvinner både stemmene, hånden – og bestevennen hennes. Ugress, hva er det? tenker Lucy.

Registrer deg her så gir vi deg beskjed så snart boken er klar - OG som takk for din interesse og tålmodighet gir vi deg 20% avslag 🌼

Oppdratt av bier har Lucy vokst fra et forventningsfullt lite frø til en høy blomst med en myk hatt som ser ut som solen.

Hun elsker livet sitt i blomsterengen med alle hennes vakre, mangefargede venner. Uansett vær har de det alltid gøy og livet er herlig!

Men en dag, blir Lucy’s beste venn Florian plukket av en stor hånd. Neste dag forsvinner en ny venn, og så en til og en til. Snart er Lucy alene igjen i den engang så vakre engen.

Været er ikke lenger så spennende som da vennene hennes var sammen med henne. Solen varmer mindre, og hvorfor svaie i vinden når det ikke er noen å svaie med? Men kanskje har Lucy fortsatt en viktig rolle å spille.

Med sjarmerende illustrasjoner er Tusen ønsker en søt og varm historie om å voksen opp, følelsen av å være annerledes og at alle har sin helt spesielle plass.